Авторизація



Головна / Новости / Архив Computer Logic Group
Семінар «Напрямки та шляхи інформаційного забезпечення будівельної галузі в рамках Інформаційної довідкової системи «БУДСТАНДАРТ» у Київі
-

Семінар «Напрямки та шляхи інформаційного забезпечення будівельної галузі в рамках Інформаційної довідкової системи «БУДСТАНДАРТ» у Київі
18 листопада 2008 року в конференц-залі готельного комплексу "ТУРИСТ" відбудеться семінар-конференція на тему «Напрямки та шляхи інформаційного забезпечення будівельної галузі в рамках Інформаційної довідкової системи «БУДСТАНДАРТ» за адресою: м. Київ, вул. Р. Окипной, 2 (станція метро Лівобережна.

Організатор семінару: ТОВ «Будівельні технології» представник компанії ТОВ «Computer Logic Group», розробника програмних продуктів «Строительные Технологии - СМЕТА» та Інформаційної довідкової системи «БУДСТАНДАРТ».

-

Семінар відбудеться за участю представників Міністерства регіонального розвитку та будівництва України, а також представників «Фонду нормативних документів у сфері будівництва та промисловості будівельних матеріалів».

На семінарі будуть розглянуті питання технічного регламенту будівельних виробів, будівель і споруд, інформаційного забезпечення будівельної галузі, особливостей впровадження нормативної документації.

Під час проведення семінару відбудуться майстер-класи з використання програмних продуктів «Строительные Технологии - СМЕТА», «Строительные Технологии - СМЕТА» ПИР.

Запрошуємо до участі в семінарі: керівників підприємств, головних інженерів, проектувальників, начальників та фахівців кошторисних відділів.

Вартість участі в семінарі складає 570,00 грн., у т.ч. ПДВ 20% - 90,00 гривень за кожного учасника семінару. У разі сплати за двох або більше учасників - знижка 5% за кожного наступного учасника. У вартість семінару включено: навчально-консультаційна робота, матеріали семінару, кава-брейк,обід.

Завантажити документи на участь в семінарі

До матеріалів семінару входять: зведений перелік міждержавних і державних (національних) нормативних документів у галузі будівництва і промисловості будівельних матеріалів, що діють на території України (Нормативні документи за класифікацією Держбуду України; Стандарти за міжнародною класифікацією стандартів ICS; Будівельні норми за реєстраційними номерами); перелік нормативних документів (ДСТУ, ДБН) та видань для будівельної галузі, що реалізуються Державним підприємством «Укрархбудінформ».

Сплату за участь у семінарі необхідно провести на розрахунковий рахунок ТОВ «Будівельні технології» в строк не пізніше 15.11.08р.

З питань участі у семінарі звертайтесь:

ТОВ «Будівельні технології» тел: (044) 501-63-10

e-mail: info@s-tech.com.ua


Версия для печатиВерсия для печати | 28.10.2008, 16:13:00

Оставить комментарий
Для того, чтобы оставлять комментарии, зарегистрируйтесь на сайте .

Новини
Оновлення документiв ІДС БУДСТАНДАРТ. Версія бази 269 від 16.04.2024
До нормативної бази було додано 205 нових документів, актуалізовано тексти 12 документів.
 
Оновлення програми Кошторис 8.1, редакція від 08.04.2024
У вікні «Будови» додано можливість завантажувати архіви договірної ціни (розширення файлу «btkd»). У вікні «Тарифні сітки» відображається позначка «зелений ромб» напроти тарифних сіток...
 
Оновлення документiв ІДС БУДСТАНДАРТ. Версія бази 268 від 03.04.2024
До нормативної бази було додано 240 нових документів, актуалізовано тексти 11 документів.
 
Оновлення програми Кошторис 8.1, редакція від 31.03.2024
Покращено захист даних та прискорено підключення користувачів до програми в режимі Аутентифікація Windows. Оптимізовано структуру кошторисної документації, в результаті обсяг проекту в новій...
 
Оновлення документiв ІДС БУДСТАНДАРТ. Версія бази 267 від 19.03.2024
До нормативної бази було додано 262 нових документів.