+38 (057) 341-80-80
оffісе@cl.com.ua

Оновлення програми Будівельні Технології: Кошторис 8.3 від 14.09.2024

Оновлення включає низку нових функцій та покращень, що значно спрощують роботу користувачів і підвищують ефективність.

Шановні користувачі!

Ми раді повідомити про важливе оновлення популярної програми "Будівельні Технології: Кошторис 8", яка допомагає спеціалістам в галузі будівництва проводити точні розрахунки та перевірку кошторисної документації. Оновлення включає низку нових функцій та покращень, що значно спрощують роботу користувачів і підвищують ефективність.

Серед головних змін:

  1. «Підтримка нових нормативних актів». Додано можливість друку договірної ціни та акту приймання дорожніх робіт з урахуванням змін до Методики визначення вартості дорожніх робіт та послуг (Наказ 942 від 03.09.2024).
  2. «Покращено розрахунок усереднення ціни ресурсу». Реалізовано функцію автоматичного розрахунку залишку при усереднені ціни ресурсу від обсягу за договірною ціною або за актом виконаних робіт.
  3. «Зміни до відомості ресурсів». Тепер у відомостях ресурсів поставка замовника відображається у тому числі, що робить цей документ більш зручним в роботі.
  4. «Покращений пошук». Значно поліпшено можливості пошуку в користувацькій нормативній базі, що робить роботу з великим обсягом даних більш зручною.
  5. «Підтримка формату ІБД 6.1». Програма стала ще зручнішою завдяки покращеній роботі з файлами формату ІБД 6.1.

Це оновлення забезпечить більшу гнучкість та точність у розрахунках, що робить програму ще ефективнішою для щоденної роботи фахівців.

Завантажити оновлення програми «Будівельні Технології: Кошторис 8»

Команда Кошторис 8 бажає Вам приємної та продуктивної роботи!